Van concept tot design. Van offline tot online. Branding en marketing is onze sterkte.

Je kiest niet voor een grafisch ontwerper, maar voor een nieuwsgierige avonturier. Zo eentje die je wildste ideeën vertaalt in doeltreffende beelden. Eentje die met zijn camera en notebook op tocht gaat om precies te vervatten wat jij wil vertellen.Full
branding

Waar andere stoppen, gaan we altijd een stap verder. Gewaagd? Graag. Geslaagd? Sowieso. Soms mag het nu eenmaal wat meer zijn. Of mag er een hoekje af. Wij reizen met je mee.

in drie
stappen

1

 

Wat wil je bereiken? Wie wil je bereiken? En hoe pak je dat best aan? Jij geeft ons de antwoorden op de eerste twee vragen. Wij bezorgen je de oplossing op de laatste: een plan dat werkt. 
Op maat van je doel en doelpubliek denken we concepten en ideeën uit. Soms out-of-the-box, soms over-the-top, maar altijd verrassend doeltreffend.

 

2

 
Je perfecte insteek ligt klaar. Tijd om virtuele modellen om te vormen naar visuele ontwerpen. En dat we slijpen waar nodig, spreekt voor zich. Tot het design helemaal scherp is. Van originele campagne tot online awareness met responsive webdesign en social media. Geheel volgens jouw timing en budget ontstaat een pakket vol overtuigende tools. 
 

3


Met een knal. Zo stylen, designen en lanceren we je merk het liefst. Kwestie van de boodschap luid en duidelijk over te brengen en de weg naar nieuwe leads te openen. Wat dat betreft is onze communicatie als comedy: timing is alles.

Creatieve zwervers.

Waar we werken vinden we niet belangrijk. Wat telt is het resultaat. Daarom komen we tot bij jou. Om te overleggen, om te brainstormen en om te werken. Een direct contact tijdens elke stap van het proces. Dat is het voordeel van een in-house branding agency als Studio Nomad.

Studio Nomad Grafisch Ontwerper Dimitri Vercaemst Kortrijk